Akmal, Anak Hekan Form 3

21 06 2013

Baru-baru ni, mak berkenalan la dengan sorang anak hekan ni. Actually, mak selalu nampak dia kat satu gerai jual burger kat area mak tinggal neh. Budaknye cute, sopan. Baru form 3 okehhh!!!!

Sejuk Hati Mak nih noxx!!!

Selalu je bile mak singgah sini, dia pasti senyum. Sweet sangat. Trus verangan ala-ala ibu mithali kan. Selalu juge mak skodeng ciknetz dia yang nampak malu-malu disebalik track yang dia pakai tuh. Terasa nak membelai sampai kembang merar sajor.. Matila…. haruan makan anak..

Apa pon, mak bangga sebab maseh ada anak-anak hekan yang sopan santunz macam tu. Pandai hormat orang yang lebih dewasa alias kertu macam mak neh.. Ops!!!

1

2

3

Comel kan anak mak neh!!! Sebuk je chekki tu. Nak tumpang populariti anak mak la tuh.


Actions

Information

7 responses

21 01 2014
Iz

Abg jeff, kalau kau baca post ni. cepat2 call aku. xkn kau nk tengok aku menderita mencari gay gay tua yg x leh pakai dan x baik. bersepah je yg nk tubbuh aku. tapi x sanggup pula mereka nk berkorban mcm abg jeff berkorban dan lelaki yg baik dulu , Z. kata kat aku nk suruh akku berubah. tapi kau hilang. Kau tau kan aku hidup xda seorang ayah yg nk bimbing aku. aku bukan dr org kaya pun. nk buat itu ini pun susah. mana janji manis mu ckp nk bawa aku jalan2 la apa la. masih banyak lagi cerita yg kita patut kongsi.

Iz , 24 dr Kuala Terengganu.
YG baik , kaya , lebih dr mampu, jujur , x penting diri dan boleh bimbing aku , islamik je yg call aku. Lain lain yg nyah , pondan, jahat2, penipu , Kedekut , jgn call aku.

0147316396.
Aku nk hidup normal mcm org lain. xda ke peluang utk org mcm akuđŸ˜¦

31 08 2014
adads

5zal nak cari teman pengganti.hatiku luka lagi..pls 0147741277

10 10 2014
as

mintak bantuan admin padam no di atas,,….segala kesultan amat dikesali.

3 01 2015
Shah

Done!

29 03 2015
lelaki terengganu

Hi. Jom kenal2. Call/sms/wechat/whatsapp 0109004570. Kalau suka sama suka boleh sex. aku seorang doktor di HSNZ. lelaki sasa dan botak. mencari org yg baik sahaja

28 06 2015
abamsadok

wah ni first time bace post komen seorang doktor yang sangat sangap

4 08 2015
Syahil

Pergghhh..terhebat. I love it & i love you all
…add my whatsapp : 0123216916 tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: