Iklan Anak Ikan

14 03 2012

Tak merembes ke u’ols bile tengok niples pink macam dalam pica tu? Tu baru yg di dada, yang di dalam short tu entah la apa warna dia. Kalau di depan mata boleh la pakat-pakat explore and tengok camne kan.

Baru-baru ni, seorang “anak ikan” kontek Shah melalui e-mail. Pic atas tu pic body dia la. Tak sampai hati nak request pic naked. Al-maklum ler kan, Shah ni memang pemalu and sopan. Ahaks. Tujuan dia, nak cari ikan-ikan older tak kire la bapak ke mak ke. So sesapa yang berminat dengan dia tu, korang pepandai la kontek and ngayat die kat email: cutee_poison@yahoo.com


Actions

Information

2 responses

18 06 2012
Lan69

Nak sugar mummy dngn segera… 0133028164.

4 08 2015
Syahil

Pergghhh..terhebat. I love it & i love you all
…add my whatsapp : 0123216916 tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: