Akhirnya kembali bersiaran

17 11 2011

Yuhuuu… dah setahun lebih lifeplu.wordpress.com ni I tak jengah. Penat la, nak vacum segala habuk, nak buang segala sesawang, nak bersihkan tumpahan mani lama yang dah kontang tuh.

Ni la puncenye kalau bizi sampai terlupa tanggung jawab kat blog sendiri. Habes lupa ID ngan password. Kena pula, lupa email address masa daftar hari tu kanz. Keji.

Well, skarang I dah dapat balek blog I walaupon sunyi sepi nie. Ade aku kesah ke nak sunyi ke nak meriah ke.

Ok lah U’ols, nanti I sajikan U’ols dengan bahan-bahan yang menarik lagi penoh tanda tanya. Jangan lupa jengah selalu yer…


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: