KFC Sunway: Himpunan Anak Ikan Kiut.

20 03 2010

Well, hampir sebulan juga la, lifeplu.net tidak bersiaran. Dalam tempoh sebulan, pelbagai peristiwa yang berlaku. Bizi memang bizi. Sebab tu la nak hapdet ni pown susah.

Jom kita tengok, apa kandungan lensa lifeplu kali ni. Xceli, nih artikel tertangguh. Dah lama nak publishkan artikel nie. Cuma kekangan masa je yang nafikan artikel ni ke udara.

Sesapa yang stay kat Seberang Perai, Pulau Pinang, sure tau KFC Bandar Sunway, ala yang sebelah stesen minyak Petronas tu.

Cite dia macam ni, KFC Sunway ni bukak 24 jam. Yang seronok KFC ni, ramai anak-anak ikan ensem, kiut dan seangkatan bekerja kat sini. Selera je nak mengorder.

Ha, ni saple aje. Ramai lagi anak ikan and abang ikan yang yummy fummy kat sini. Azwan contohnye. Putih seksi je. Kena pulak dengan bontot yang pejal. Seronok kalau dapat tepuk-tepuk manja nie. Sifat dia yang friendly dan sering memberikan jelingan manja kepada pelanggan.

So, sesapa yang suka cuci-cuci mata, maybe boleh ke KFC Sunway untuk sama menikmati keindahan ciptaan tuhan nie.


Actions

Information

2 responses

18 06 2013
akim

nak ank ikan sorang please , sangap ni. kol akim 0135855522

26 06 2013
Iz

Sorry x tau nk post iklan kat mana
Mencari sugarmummy/daddy
Iz / Male / 24 YO from K.Terengganu,

sape baik , caring , penyayang, serius dan tak kedekut.
Call aku. 0147316396. CALL SAHAJA. NO SMS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: