14 February 2010

9 02 2010

Yah! Yah! 14 Februari mai pulak. Maka memacam la yang pakat dok simpan dalam kepala hotak masing-masing camne nak seleburit untuk tahun ni. Ada yang nak masak special dinner, candle light dinner, dok lam bilik without dinner, memacam la. Bagi straight guyz, 14 Feb juga menjadi tarikh idaman memasing untuk menamatkan zaman solo. How ever, apa pun yang korang buat untuk seleburit valentines kali ni, Aku just harapkan korang enjoy la dengan apa yang korang laksanakan. Moga relation korang berbahagia dan berkekalan sampai bila-bila.

Memula aku dah plan untuk valentines ni. Ingatkan nak la rasa macam mana seleburit valentines nie. Tak pernah lagi selama aku hidup ni bersama-sama dengan yang tersayang sambut mende alah ni.  Selalu ada je halangan. Tapi nak buat macam mana kan, celah ni la juga ditimpa pelbagai permasalahan. Tak dapat juga la untuk tahun ni.  Nampak gayanya, valentines sendirian je la.  Terpaksa la beli KY Jelly dan dok umah seharian. Wakakaka.


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: