Ratu Caras: Pencalonan 1

8 02 2010



Tahniah. Kali nih aku nak anjorkan pertandingan sebagai memeriahkan lagi lifeplu.wordpress.com.

Aku mulakan dengan pencalonan pertama bagi kategori Ratu Caras (bukan Cheras). So lepas neh sesapa nak buat pencalonan bagi kategori-kategori lain, sila send kat aku okeh. Antara kategori lain, Ratu Propah, Ratu Molot Longkang, Ratu Kangkang atau apa-apa aje ratu yang korang pikir sesuai.

So, lets move on this anak hekan profile.

Nama: Ejam
Lokasi: Taman Sutera Wangi, Batu Berendam, Melaka.

Age: 21 tahun
No HP: 017-6769986
Sex Position: Bottom (lohong dah ke noQ)
Hobby: Dating tanpa mengira status jantan yang ajak;
Caras BF orang lain (I laku occay)

Jambu kanz anak hekan neh. Gebuz-gebuz je. Wah, terangkat la sape yang dapat calon Ratu Caras pertama neh. So, sesapa nak merasa kesedapan kemutan anak hekan nih, message lah. Dia nih gila glamer siket, so kire aku dah membantu dia untuk lebih glamer la nih.



Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: