Aduka Taruna: Hensemlah

30 01 2010

Sejak minggu lepas, bingit juga telinga dengar komen reporter tak berkompeni dan tak bergaji ni dok ulas pasal isu blogger menghina Almarhum Sultan Johor. Bagi mereka yang menyokong PR, adukataruna.blogspot.com tu dah kire macam blog wajib untuk dijengah setiap hari. Tapi berapa ramai agaknya yang tahu, macam mana la agaknya muka Aduka Taruna ni.

Meh sini aku nak show you allz macam mana Aduka Taruna nih. Lepas neh, makin ramai la gibeks-gibeks, pakcik dan makcik, hakak-hakak dan anak-anak ikan tak voley tidow malam sebab terbayangkan kehenseman Aduka neh. Aku pun terkesima melihat betapa jambunya Aduka.  Naseb baek tak berair segala apa yang ada. Kanzz. Jangan sampai ada yang jumpe mak esah dah la lepas ni sebab nak mandremkan si Aduka nih.

aduka tarunaHensem kan. Kalau dapat nih, simpan dalam frame.

Sweet kan..

Jangan verangan la deq-deq non sekelian. Abang Aduka kita neh dah kawen. Ngan Mek Qlate. Sah-sah comey. Padan la ngan dia yang cute lagi ensem tuh. (Owh tidak!! hancor impianku).

Anyway, special thanks to The Star (jangan saman aku ehh. Saman The Star sebab depa yang publish pic ni kat newspaper) sebab dapat juga gambar sebenar Aduka ni.  Sayang sket, satu je gambar yang ada. Lepas ni Aduka bakal fames. Jangan fames macam pondan tua Azwan Ali tu dah le yer sayang.


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: