Dari Kerana Bontot

18 01 2010

Bagi korang, apa yang menarik ada pada lelaki? Muka yang macho, badan yang tegap berketul-ketul, bulu-bulu roma yang lebat atau punggung yang manthop? Aku senyum walau apa pun jawapan yang korang berikan.

Pernah sekali masa kat sekolah dulu. Aku dengan Cikgu Fizik aku tengah jalan ke makmal. Depan kami, ada 2-3 orang pompuan terkedek-kedek. Kat depan depa ni pulak, ada segerombolan budak lelaki nak gi padang sekolah. Subjek PJ la tuh. Ceritanya, budak-budak pompuan berceritakan pasal bontot-bontot yang berada kat depan mata depa. Mula la buat bandingan bontot mana yang mantap, mana yang seksi, mana yang hampeh. Ada yang nak tampar dan memacam la. Tu la, pakai lagi seluar track meronda sekolah. Kan dah jadi subjek perbincangan.  Pompuan pun suka tengok bontot sebenarnya. Menarik bontot jantan ni. Kalau aku pun sure aku meleleh tengok apam-apam tembam yang ada. Hehehe…

Ya, aku memang suka tengok bontot. Aku juga menjadikan bontot sebagai perkara asas dalam menilai aura seseorang lelaki. Kalau aku cuci mata kat mana-mana, aku akan usya bontot dulu, kemudian membawa ke bahagian perut dan bawah perut baru naik ke rambut dan kulit.

Bontot yang cantik menurut nafsu aku adalah bontot yang bulat menonjol, nampak pejal. Mula la aku terbayangkan bagaimana bentuk sebenar bontot tu kalau ditanggalkan seluar luar dan dalam satu persatu and then aku akan biarkan persoalan dalam otak aku. Soalan tuh, macam mana agaknya muka mamat yang aku usya tuh sewaktuh dia klimax. Ahaks. Wow. menarik. Kadang-kadang, terasa macam nak ramas je bontot yang nampak segar bugar tu, rasa macam nak gigit je. Kena pulak kalau bontot tuh jenis yang gebu. Bonus beb.

And korang bayangkan, camne life aku yang hari-hari dok melayan anak remaja belia yang rata-ratanya mempunyai bontot yang padu tuh.  Dah la padu, kulit gebu lak. Alahaii, cair beb. Kesempatan nak snap gambar je tak dak lagi. Kadang-kadang, terasa je macam nak ngayat budak-budak ni. Cuma aku masih sedar akan etika yang aku terpaksa patuhi. So far, tak pernah lagi aku melanggar mana-mana etika kerja aku. Selamat la bontot budak-budak ni dari kena tampar ngan aku.

cuba pilih, mana bontot yang lazart?

pilih-pilih mana yang berkenan nak geget

Cute, sexy dan mengiurkan. Tapi nape boxer tu terkeluar?


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: