Mimpi

13 01 2010

Selepas 11 hari kat tahun 2010 ni, baru semalam aku mimpi. Nak kata tidur tak basuk kaki, aku dah basuh. Siap baca 3 Qul lagi sebelum tidor. Tapi boleh pulak mimpi yang best-best.

Aku tak nak citer secara detail apa yang aku mimpi, tapi, aku mimpikan aku boleh melompat tinggi dan terbang dengan sekor anak ikan neh. Excelly, anak ikan ni aku pernah nampak sekali je. Tu pun dah berbulan-bulan lepas. Tapi aku masih boleh ingat gi camne muka anak ikan neh.

Anak ikan tuh masa aku nampak dia, dia masih kat Form 2. Sopan santun je. So now dah form 3 dah.

Dalam mimpi versi aku tuh, aku ada keistimewaan, boleh melompat tinggi-tinggi dan terbang kemana-mana je yang aku suka. So, aku bawak anak ikan sorang nih terbang dan landing kat dahan sebatang pokok yang tinggi. Kire lomentik ah masa dok kat atas tuh. Bercengkerama sambil menyaksikan keindahan buana. Hehehe. Apa yang jadi pas tuh, aku biarla korang imagine sendiri.

Nih la anak ikan dalam mimpi aku tu

Ni lah gambar anak ikan tuh yang aku ambik dari Myspace member dia. Member dia ni pown boleh tahan. Jambu siot. Amirul kot nama anak ikan nie. Rasa macam nak ayat je pulak budak-budak neh. Tapi risau jugak. Bawah umur lagi tuh. Bebudak sekarang nih bukan boleh caya sangat, kang tak pepasal glamour satu alam.

Cute kan. Dua-dua cute.

Senyum untuk sape tu.

Bile la gamaknye nak terjumpa lagi ngan budak ni. Rindu pulak rasa kat dia. Muahh.


Actions

Information

2 responses

13 11 2010
fedri

boleh kenalkan anak ikan tu x?

28 10 2015
concerned_friend

omg. dia pelajar kolej sy. amirul tarmizi.please have some respect and delete this.he is not a plu. plz dont tarnish his name.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: