Aku Anti “Bisex”

12 01 2010

Skarang ni, kalau kita masuk ke memana portal komuniti PLU, ataupun, chatting kat memana room, ramai sungguh la yang dok mengaku dia tu Bisex. Kununnya nak tunjuk la yang dia mampu berubah one day. Berangan nak kawen ngan chek ki la tuh. Tapi bila tanya balek kat sesapa yang mengaku bisex nih sama ada derang pernah ke main fefet, majoriti akan jawab tak pernah main and tak pernah ada aweks. Ada juga yang jawab, x-aweks dah mati kena langgar lori la, aweks lari ikut konek lain and macam-macam lagik la. Hey, peliss lahh. Habes tuh, camne ko taw ko bisex. Keji’s la aku rasa dengan golongan yang macam neh. Verangan nak apom cipap sedangkan bentuk cipap pon haram tak taw macam mana. Silap-silap habis karipap kak Saodah tuh korang beli buat apom time kegersangan. Sedey sundells.

Yang bestnye lagi, golongan yang mengaku bisex nih, lebih horny dari golongan gay. Pantang nampak clip porn gay, nak aje disedut. Dah tu, mula la miangnya. Mengalahkan kuceng jantan kalah berebut betina. Memancut je merata. Tapikan, takde pulak golongan nih teringin nak nengok porn lesbian ke, straight ke. Gay juga yang dipulunnya siang malam. Munafik betui.

Perlu ke sundel, ko nak berpura-pura bagai. Malu ke nak ngaku diri tuh GAY SEJATI? Asyik dok ngaku diri tuh bisex tapi bila orang lain nengok, takde la pulak ciri-ciri bisex tuh dalam diri ko. 110% gay adalah. Hiks…

Stop la dari dok menafikan diri sendiri. Esok-esok sape yang susah. Ko, mak bapak ko dan orang sekeliling ko jugak yang akan dapat susahnye. Kalau dah pure gay tuh, tak perlu la nak berselindung disebalik status bisex tuh untuk menampakkan kesucian diri ko tu. Macam hanjeng yang mengaku diri dia kuceng parsi pulak rasanya.

So, kepada bisex-bisex tuh, cermin-cerminkan la diri korang tuh. Kalau memang betul korang bisex, takpe la, tapi yang berselindung disebalik bisex tuh, ubahla perangai buruk kamu tuh yer..


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: