.:: Announcement ::.

9 03 2012

AKU TELAH BERPINDAH KE —>VERSATILE69.BLOGSPOT.COM

  1. Kalau U’ols rasa nak cari pasangan ke, nak marketkan service U’ols ke atau apa-apa aje, emailkan aje kat lifeplu@gmail.com. But, please make sure sertakan detail yang bersesuaian. Semua ni akan disiarkan di lifeplu.wordpress.com sekiranya U’ols benarkan aje. So jangan risau okeh..
  2. Perkhidmatan ni free aje, bergantung kepada kelapangan masa I. So jangan complain kalo terliwat bertindak occay!!
  3. Untuk n3 berpassword tu, sila request kat email naa.. jangan malu-malu. Tak kena bayaq pon. Kalau nak bayaq juga boleh… cuma sebatang konek sajork….. teksiiiiii!!!!




Part 2: Couple Ku Jantan Str8

26 06 2013

Ini adalah sambungan kepada Part 1: Couple Ku Jantan Str8 (Jed)

Sejak malam tu, aku dengan Jed ni selalu sangat have sex. Tapi, aku saja yang dok buat dia pancut. Tiap kali pancut, mesti banyak. Cepat budak ni produce sperm untuk aku keluarkan. Aku pon tak pernah suruh, apatah lagi paksa dia buat benda yang sama macam yang aku buat dekat dia. Bagi aku, benda ni kalau buat dengan permintaan atau paksaan, bukan dengan kerelaan, hasilnya tak best. Dia pasti buat dengan ala kadar semata-mata nak jaga hati.

Jika waktu mula-mula, aku terus hisap konek dia. Tapi la ni, aku mulakan dengan comolot, jilat-jilat telinga and leher. Hisap tetek dia. Dia cukup lemah kalau hisap puting dia. Konek yang layu pon boleh berubah menjadi tedong selar yang bersedia untuk mematuk. Dan aku akan akhiri semuanya dengan mengisap konek dia yang nalla tu. Aku cukup suka main kat takok dia. Kembang besar. Bergegigi kasar. With a good manly smell.  And its off when dia pancut ke dalam mulut aku. Aku tak pernah bazirkan air mani dia walau setitik pon.

Read the rest of this entry »





Akmal, Anak Hekan Form 3

21 06 2013

Baru-baru ni, mak berkenalan la dengan sorang anak hekan ni. Actually, mak selalu nampak dia kat satu gerai jual burger kat area mak tinggal neh. Budaknye cute, sopan. Baru form 3 okehhh!!!!

Sejuk Hati Mak nih noxx!!!

Selalu je bile mak singgah sini, dia pasti senyum. Sweet sangat. Trus verangan ala-ala ibu mithali kan. Selalu juge mak skodeng ciknetz dia yang nampak malu-malu disebalik track yang dia pakai tuh. Terasa nak membelai sampai kembang merar sajor.. Matila…. haruan makan anak..

Apa pon, mak bangga sebab maseh ada anak-anak hekan yang sopan santunz macam tu. Pandai hormat orang yang lebih dewasa alias kertu macam mak neh.. Ops!!!

Read the rest of this entry »





Protected: Lemang “Raya” Pusaka [Password A]

19 06 2013

This content is password protected. To view it please enter your password below:





testing testing testis… ops

19 06 2013

Mak nak terai post pakai bb nie.. Harap memberangsangkan lah..

Uiks.. Sape kah jantanz ini? Kenape jantanz ini berpakaian hitamz… Kan. Dah susah mak nak teka reka bentuk ciknetz dia.. Nalla ka sedehhh? “̮hϱ²hϱ²hϱ²hϱ²

Baru nak berangan makan eskrim meknolia..

Read the rest of this entry »





Protected: Prank Birthday: Wow Telor Licin [password A]

18 06 2013

This content is password protected. To view it please enter your password below:





Taste lah Lutfi ni

4 04 2013

Honestly, aku suka sangat tengok Mat Lutfi. Ala, mamat cute yang dok buat v-log tu. Taste sangat.

Tapikan, ada satu video Mat Lutfi ft. Anwar Hadi tu, terserlah “ke’gay’an” dia. Hahaha. Kan best kalau dapat Mat Lutfi tu..

Jom tengok (especially ending part…)





Susahnye nak add video

12 03 2013

Ingat nak letak private video ber”kata laluan” Tapi, nampak gayanya wordpress tak izinkan la pulak.

Malas betolla nak move ke blogspot tu.