Akmal, Anak Hekan Form 3

21 06 2013

Baru-baru ni, mak berkenalan la dengan sorang anak hekan ni. Actually, mak selalu nampak dia kat satu gerai jual burger kat area mak tinggal neh. Budaknye cute, sopan. Baru form 3 okehhh!!!!

Sejuk Hati Mak nih noxx!!!

Selalu je bile mak singgah sini, dia pasti senyum. Sweet sangat. Trus verangan ala-ala ibu mithali kan. Selalu juge mak skodeng ciknetz dia yang nampak malu-malu disebalik track yang dia pakai tuh. Terasa nak membelai sampai kembang merar sajor.. Matila…. haruan makan anak..

Apa pon, mak bangga sebab maseh ada anak-anak hekan yang sopan santunz macam tu. Pandai hormat orang yang lebih dewasa alias kertu macam mak neh.. Ops!!!

Read the rest of this entry »





Protected: Lemang “Raya” Pusaka [Password A]

19 06 2013

This content is password protected. To view it please enter your password below:





Protected: Prank Birthday: Wow Telor Licin [password A]

18 06 2013

This content is password protected. To view it please enter your password below:





Iklan Anak Ikan

14 03 2012

Tak merembes ke u’ols bile tengok niples pink macam dalam pica tu? Tu baru yg di dada, yang di dalam short tu entah la apa warna dia. Kalau di depan mata boleh la pakat-pakat explore and tengok camne kan.

Baru-baru ni, seorang “anak ikan” kontek Shah melalui e-mail. Pic atas tu pic body dia la. Tak sampai hati nak request pic naked. Al-maklum ler kan, Shah ni memang pemalu and sopan. Ahaks. Tujuan dia, nak cari ikan-ikan older tak kire la bapak ke mak ke. So sesapa yang berminat dengan dia tu, korang pepandai la kontek and ngayat die kat email: cutee_poison@yahoo.com





Cumil

17 08 2010

Mak selalu usya anak ikan sorang ni. Baru form 3. Badan dia memang best. Padat. Montot dia pon best. Kalo dapat geget nih, trus lupa nama. Hehehe.





KFC Sunway: Himpunan Anak Ikan Kiut.

20 03 2010

Well, hampir sebulan juga la, lifeplu.net tidak bersiaran. Dalam tempoh sebulan, pelbagai peristiwa yang berlaku. Bizi memang bizi. Sebab tu la nak hapdet ni pown susah.

Jom kita tengok, apa kandungan lensa lifeplu kali ni. Xceli, nih artikel tertangguh. Dah lama nak publishkan artikel nie. Cuma kekangan masa je yang nafikan artikel ni ke udara.

Sesapa yang stay kat Seberang Perai, Pulau Pinang, sure tau KFC Bandar Sunway, ala yang sebelah stesen minyak Petronas tu.

Cite dia macam ni, KFC Sunway ni bukak 24 jam. Yang seronok KFC ni, ramai anak-anak ikan ensem, kiut dan seangkatan bekerja kat sini. Selera je nak mengorder.

Ha, ni saple aje. Ramai lagi anak ikan and abang ikan yang yummy fummy kat sini. Azwan contohnye. Putih seksi je. Kena pulak dengan bontot yang pejal. Seronok kalau dapat tepuk-tepuk manja nie. Sifat dia yang friendly dan sering memberikan jelingan manja kepada pelanggan.

So, sesapa yang suka cuci-cuci mata, maybe boleh ke KFC Sunway untuk sama menikmati keindahan ciptaan tuhan nie.





Rangup dan menyelerakan

22 02 2010

Tajuk entri kali nih macam iklan restoran makanan segera yang terkenal tu je kan. Tak pe, lepas ni kita letak pulak entry yang ada kaitan dengan restoran makanan segera tu pulak.

Edisi cilok kali ni aku ambek dari Facebook. Anak-anak ikan yang akan aku tayangkan kali ni rata-rata berumur 21 tahun. Ada yang bekerja dan ada juga yang masih studi.

Ada yang berbadan sekeping dan membawak kepada badan yang sedikit berisi terutamanya pada bahagian perut. Ada yang bervontot flat dan tidak kurang juga yang bervontot masak ranum lagi menyelerakan. Pose ala-ala model boxer nih nampak chanteQ jer bagi aku. At least, dapat juga aku berimaginasi tentang aset yang bebudak ni ada disebalik boxer memasing tuh.

Cuba korang bayangkan, kalau korang sedang dikelilingi dengan jejantanz-jejantanz kendo seperti dalam gambo yang aku letak kali ni. Apa yang akan jadi. Kalau aku lak, aku teringin nak tepok vontot masing-masing sambil mengeget-geget manja kat niple yang ada tuh. Sambil tangan mengusap kat bahagian-bahagian tertentu yang pantang di rangsang tuh. And then, aku dengan rela mengikut apa aje yang bakal terjadi selepas tu. Semuanya aku nak. Tamak kanz.

Cakap banyak pon tak guna, so, jom kita khatam gambar-gambar model yang ada nie.

Bakal Model Boxermusti lazart kanz

nak, nak, nak. Nak semua boleh??





PLU berwajah anjing!!

7 02 2010

Wah, kejam kan tajuk entri kali nie. PLU berwajah anjing katanya. Tapi kenapa lak anjing. Bukankah anjing tuh binatang paling rapat dengan manusia, paling setia dengan manusia. Kenapa tak kucing ke, keldai ke, malah kenapa bukan ikan talapia merah?

Ni jawapan aku. Easy sajork. Anjing neh kalau mengikut agama Islam, binatang yang haram disentuh sekiranya tangan atau bulu dia basah (tetiba jadi ceramah agama. Camne? Sape nak jawab). Kire tahap hina la. Kena pulak anjing kurap kanz. Lagi la jijik dipandang mata neh.

Nape tak pilih babi sajork?? Babi? ko hengat senang ke nak jumpa babi. Nak kena pi kandang dia la pulak. Babi neh bukan jenis binatang peliharaan yang dibiarkan merayap merata-rata. Lagi satu, korang pernah ke dengar pepatah “babi kurap”. Tak de kan. Haaa, anjing kurap ada la.

Lagi satu, suke hati merk lah nak letak apa as a title for my own entry. Khellessss jawapanz kanz!!!

Berbalek kepada tajuk kite ye anak-anak. Kenapa Merkz kata PLU berwajah anjing. Excelly entry kali nih merkz tujukan khas kepada semua PLU kat Malaysia ni yang tak reti-reti nak setia dengan pasangan yang ada. Boring siket jumpa chatters, bila bergaduh ngan BF siket mula la nak berdiri tepi jalan sambil selak kaki seluar jeans tuh. Menggoda jejanz yang lalu lalang. Siap menonggeng lagik mintak dipaku akan vontot lohong mereka tuh.

Tak boleh ker, jadi PLU yang setia. Tak boleh ke? Fedup lah merkz, selalu sangat cakap pasal hal macam nie.

Kes ni baru lagi terjadi, kawan merkz telah dapat tahu yang BF dia (id kelateboi kat planet romeo) tuh ada scandalls u’ols dengan jejanz lain. Anak hekan age 20 lagiks. Kalau korang masuk kat planet romeo tuh, korang search la user id e_jump. Tuh lah scandalls terbaru dia. Budak Batu Berendam Melaka.Yang kelakarnye, reason yang diberikan bile kawan merkz tanya, bosan, lagi satu, kawan merkz disalahkan sebab 2 hari tak sms/call. Hanjeng kanz. Yang hanak hekanz tuh pon satu, dah terpampang kat profile yang bf kawan merkz tuh berkapel, tak reti reti lagi kerr??

Hanjeng kanz jawapan dia. Kunun belajar tinggi-tinggi tapi jawapan macam hanjeng je. Excelly, kawan merkz tuh balek kampung, ada masalah keluarga. Biasala u’ols, kampung kanz, kena pulak kawasan hulu, coverage henpon Malaysia ni pepaham saja lah. Kemut.

Mak cakap la kat kawan merk tuh, ala noq, hanjeng kalo dah pernah makan taik, kalau dia tak makan, dia akan cium jugak. Nama pon hanjeng kanz. Nih bukan kali pertama kes derang neh.Dah banyak kali dah. Entah la, nak komen lebih lebih pon tak boleh. Hal dalam kaen orang. Tapi satu je merkz nak kata, PLU hanjeng gak BF kawan merkz tuh.





Adek-adek sekarang

23 01 2010

Hye gayz. Bertemu lagi dalam siaran kali ni. Kali ni aku nak cite pasal adek-adek zaman sekarang. Kisah benar dan baru aje jadi tadi.

Adek ni baru berumur 13 tahun. Budaknya sweet, hitam manis. Sentiasa tersenyum. Sesapa nengok sure kata sweet. Memandangkan budak ni terlalu muda, aku agak serba salah nak snap pic dia dan letak kat sini. Tunggu la dia besar sikit.

Citenye macam nie. Budak nih datang kat aku. Macam selalu, dia datang dengan senyuman yang manis tu, menggoda. Nasib baik la budak. Kalau dah remaja, silap-silap bileh terbabas.

“Abang, nak tengok kote saya. Tapi kecik saja la.” Tergaman aku. Buang tebiat ke apa budak ni. Dia datang rapat dengan aku. Tangan dia terus melondehkan seluar pendek orennya.

Huh. Tak padan dengan budak. Tapi barang baek punya. Dalam tergaman, aku masih menoleh untuk tengok free show tu. Malu pulak aku rasa. Huhuhu. Honestly, barang dia tak padan dengan usia dia yang baru nak masuk 13 tahun tu. Besar dan agak panjang berbanding dengan umur. Bile dah besar nanti, seronok la sape yang dapat budak ni. Sah-sah dapat pakej barang kemas menarik.

Actually budak ni baru ja berkhatan cuti sekolah lepas. Parut pun masih jelas. Nasib baik aku tak melatah dan pegang barang kemas tu. Silap hari bulan, aku la rasmikan teruna budak tu. Kan kan kan. Nampak gayanya bertambah la sorang bakal PLU kat sini.

Kalau dah besar, sah aku dah tarik budak tu macam gambar kat bawah tu. Tarik ke mana-mana aje yang sesuai untuk main picit-picit, main urut-urut. Tentu sedapkan. Ikan muda.

sweet la brader tu yang kena tarik dengan bapak pulisi tu. Citarasa sangat.
Gambar sekadar hiasan.





Mimpi

13 01 2010

Selepas 11 hari kat tahun 2010 ni, baru semalam aku mimpi. Nak kata tidur tak basuk kaki, aku dah basuh. Siap baca 3 Qul lagi sebelum tidor. Tapi boleh pulak mimpi yang best-best.

Aku tak nak citer secara detail apa yang aku mimpi, tapi, aku mimpikan aku boleh melompat tinggi dan terbang dengan sekor anak ikan neh. Excelly, anak ikan ni aku pernah nampak sekali je. Tu pun dah berbulan-bulan lepas. Tapi aku masih boleh ingat gi camne muka anak ikan neh.

Anak ikan tuh masa aku nampak dia, dia masih kat Form 2. Sopan santun je. So now dah form 3 dah.

Dalam mimpi versi aku tuh, aku ada keistimewaan, boleh melompat tinggi-tinggi dan terbang kemana-mana je yang aku suka. So, aku bawak anak ikan sorang nih terbang dan landing kat dahan sebatang pokok yang tinggi. Kire lomentik ah masa dok kat atas tuh. Bercengkerama sambil menyaksikan keindahan buana. Hehehe. Apa yang jadi pas tuh, aku biarla korang imagine sendiri.

Nih la anak ikan dalam mimpi aku tu

Ni lah gambar anak ikan tuh yang aku ambik dari Myspace member dia. Member dia ni pown boleh tahan. Jambu siot. Amirul kot nama anak ikan nie. Rasa macam nak ayat je pulak budak-budak neh. Tapi risau jugak. Bawah umur lagi tuh. Bebudak sekarang nih bukan boleh caya sangat, kang tak pepasal glamour satu alam.

Cute kan. Dua-dua cute.

Senyum untuk sape tu.

Bile la gamaknye nak terjumpa lagi ngan budak ni. Rindu pulak rasa kat dia. Muahh.








Follow

Get every new post delivered to your Inbox.