Akmal, Anak Hekan Form 3

21 06 2013

Baru-baru ni, mak berkenalan la dengan sorang anak hekan ni. Actually, mak selalu nampak dia kat satu gerai jual burger kat area mak tinggal neh. Budaknye cute, sopan. Baru form 3 okehhh!!!!

Sejuk Hati Mak nih noxx!!!

Selalu je bile mak singgah sini, dia pasti senyum. Sweet sangat. Trus verangan ala-ala ibu mithali kan. Selalu juge mak skodeng ciknetz dia yang nampak malu-malu disebalik track yang dia pakai tuh. Terasa nak membelai sampai kembang merar sajor.. Matila…. haruan makan anak..

Apa pon, mak bangga sebab maseh ada anak-anak hekan yang sopan santunz macam tu. Pandai hormat orang yang lebih dewasa alias kertu macam mak neh.. Ops!!!

Read the rest of this entry »





Protected: Lemang “Raya” Pusaka [Password A]

19 06 2013

This content is password protected. To view it please enter your password below:





Protected: Prank Birthday: Wow Telor Licin [password A]

18 06 2013

This content is password protected. To view it please enter your password below:





Iklan Anak Ikan

14 03 2012

Tak merembes ke u’ols bile tengok niples pink macam dalam pica tu? Tu baru yg di dada, yang di dalam short tu entah la apa warna dia. Kalau di depan mata boleh la pakat-pakat explore and tengok camne kan.

Baru-baru ni, seorang “anak ikan” kontek Shah melalui e-mail. Pic atas tu pic body dia la. Tak sampai hati nak request pic naked. Al-maklum ler kan, Shah ni memang pemalu and sopan. Ahaks. Tujuan dia, nak cari ikan-ikan older tak kire la bapak ke mak ke. So sesapa yang berminat dengan dia tu, korang pepandai la kontek and ngayat die kat email: cutee_poison@yahoo.com





Cumil

17 08 2010

Mak selalu usya anak ikan sorang ni. Baru form 3. Badan dia memang best. Padat. Montot dia pon best. Kalo dapat geget nih, trus lupa nama. Hehehe.





KFC Sunway: Himpunan Anak Ikan Kiut.

20 03 2010

Well, hampir sebulan juga la, lifeplu.net tidak bersiaran. Dalam tempoh sebulan, pelbagai peristiwa yang berlaku. Bizi memang bizi. Sebab tu la nak hapdet ni pown susah.

Jom kita tengok, apa kandungan lensa lifeplu kali ni. Xceli, nih artikel tertangguh. Dah lama nak publishkan artikel nie. Cuma kekangan masa je yang nafikan artikel ni ke udara.

Sesapa yang stay kat Seberang Perai, Pulau Pinang, sure tau KFC Bandar Sunway, ala yang sebelah stesen minyak Petronas tu.

Cite dia macam ni, KFC Sunway ni bukak 24 jam. Yang seronok KFC ni, ramai anak-anak ikan ensem, kiut dan seangkatan bekerja kat sini. Selera je nak mengorder.

Ha, ni saple aje. Ramai lagi anak ikan and abang ikan yang yummy fummy kat sini. Azwan contohnye. Putih seksi je. Kena pulak dengan bontot yang pejal. Seronok kalau dapat tepuk-tepuk manja nie. Sifat dia yang friendly dan sering memberikan jelingan manja kepada pelanggan.

So, sesapa yang suka cuci-cuci mata, maybe boleh ke KFC Sunway untuk sama menikmati keindahan ciptaan tuhan nie.





Rangup dan menyelerakan

22 02 2010

Tajuk entri kali nih macam iklan restoran makanan segera yang terkenal tu je kan. Tak pe, lepas ni kita letak pulak entry yang ada kaitan dengan restoran makanan segera tu pulak.

Edisi cilok kali ni aku ambek dari Facebook. Anak-anak ikan yang akan aku tayangkan kali ni rata-rata berumur 21 tahun. Ada yang bekerja dan ada juga yang masih studi.

Ada yang berbadan sekeping dan membawak kepada badan yang sedikit berisi terutamanya pada bahagian perut. Ada yang bervontot flat dan tidak kurang juga yang bervontot masak ranum lagi menyelerakan. Pose ala-ala model boxer nih nampak chanteQ jer bagi aku. At least, dapat juga aku berimaginasi tentang aset yang bebudak ni ada disebalik boxer memasing tuh.

Cuba korang bayangkan, kalau korang sedang dikelilingi dengan jejantanz-jejantanz kendo seperti dalam gambo yang aku letak kali ni. Apa yang akan jadi. Kalau aku lak, aku teringin nak tepok vontot masing-masing sambil mengeget-geget manja kat niple yang ada tuh. Sambil tangan mengusap kat bahagian-bahagian tertentu yang pantang di rangsang tuh. And then, aku dengan rela mengikut apa aje yang bakal terjadi selepas tu. Semuanya aku nak. Tamak kanz.

Cakap banyak pon tak guna, so, jom kita khatam gambar-gambar model yang ada nie.

Bakal Model Boxermusti lazart kanz

nak, nak, nak. Nak semua boleh??








Follow

Get every new post delivered to your Inbox.